Hoog laag bed

Hoog laag bed voor in huis nodig? Bij Hooglaagbeddenthuis.nl heeft u een ruime keuze aan bedden. De Impulse 400 is het hoog-laagbed van het moment. Het bed heeft een hoogteverstelling van extra laag (valpreventie) tot extra hoog voor een altijd plezierige werkhoogte. Met de duidelijke handbediening kan het bed eenvoudig naar wens worden ingesteld. De handbediening is voorzien van toetsverlichting en diverse blokkeerfuncties. Met een nieuw en comfortabel bed van de specialist slaapt u beter. Onze bedden zorgen gegarandeerd voor een goede nachtrust, precies wat u wilt. Bestel uw hoog laag bed direct bij ons.

Hoog laag bed

Uw voordelen bij een bed van Hooglaagbeddenthuis.nl

  • Persoonlijk advies
  • Alles elektrisch instellen
  • Eerst slapen, dan betalen
  • Hoog laag bed op maat

Hoog laag bed koopt u bij Hooglaagbeddenthuis.nl

Het is van belang dat u prettig slaapt. Niets is fijner dan uitgerust opstaan zonder stramme ledematen of vermoeidheid. Onze hoog-laagbedden zorgen voor een perfecte uitkomst. De Impulse 400 heeft een vierdelig ligvlak. Het kent een rugverstelling met virtueel draaipunt, een knieknik en een relaxfauteuilstand. Het bed is zeer stabiel en wordt soepel in de diverse posities gebracht zoals in de Trendelenburg- of anti-Trendelenburgstand. De uitvoering is naar wens met doorlopende, gedeelde of combinatie van beide bedhekken en in de keuze van het bedfront en kleurstelling bent u vrij.

Ik koop mijn hoog laag bed bij de specialist

Onze hoog-laagbedden zorgen ervoor dat u voldoende tot rust komt en heerlijk slaapt. Een hoog laag bed heeft een makkelijke instap, elektrisch verstelbare rug- en kniesteun, een hoog-laagsysteem en wielen. De bedden voldoen uiteraard aan de laatst geldende normen en daarbij heeft u een garantie van 2 jaar. Heeft u nog vragen? Wij komen bij u thuis voor een advies op maat. Uw keuze gemaakt? Bestel direct. Met onze bedden kies je voor kwaliteit en zekerheid. Stel daarom direct uw comfort- of inzetbed samen.