Hoog laag bedden thuis

Hoog laag bedden thuis nodig? Niets is fijner dan uitgerust opstaan zonder stramme ledematen of vermoeidheid. Maar wanneer u een dagje ouder wordt, werkt het lichaam soms niet helemaal meer mee. Dat is heel vervelend. Met een nieuw en comfortabel hoog-laagbed staat u echt beter op. Het lichaam wordt beter ondersteunt en u slaapt daardoor beter. De hoog-laagbedden van Hooglaagbeddenthuis.nl geven u rust en zorgen dat u heerlijk slaapt. Wij hebben diverse soorten bedden, zoals de Impulse 400, de Impulse Ambiënte, de Impulse XL en de Basic Andrea. Kortom, voor ieder wat wils. Wij bieden u een totaaloplossing. Onze comfort- en inzetbedden zorgen voor de beste nachtrust.

Hoog laag bedden thuis

Uw voordelen bij een bed van Hooglaagbeddenthuis.nl

  • Eerst slapen, dan betalen
  • Persoonlijk advies
  • Deugdelijke Duitse producten
  • Gratis thuisbezorgd

Hoog laag bed thuis koopt u bij Hooglaagbeddenthuis.nl

Het is van belang dat u prettig slaapt. U heeft daarvoor een comfortabel bed nodig. Bij Hooglaagbeddenthuis.nl vindt u een ruim aanbod aan bedden, geschikt voor senioren en mensen die extra zorg behoeven. Onze hoog-laagbedden hebben een hoogteverstelling van extra laag (valpreventie) tot extra hoog voor een altijd plezierige werkhoogte. Met de duidelijke handbediening kan het bed eenvoudig naar wens worden ingesteld. De handbediening is voorzien van toetsverlichting en diverse blokkeerfuncties. Dit zorgt voor veel gemak. Met een nieuwe en comfortabel bed van de specialist slaapt u beter. Onze bedden zorgen voor een gegarandeerd goede nachtrust, precies wat u wilt. Bestel uw hoog laag bed direct bij de specialist.

Ik koop mijn hoog laag bed thuis bij de specialist

Met ruim tien jaar ervaring kunnen we ons bij Hooglaagbeddenthuis.nl gerust specialist noemen. Onze hoog-laagbedden zorgen ervoor dat u voldoende tot rust komt en heerlijk slaapt. Een hoog laag bed heeft een makkelijke instap, elektrisch verstelbare rug- en kniesteun, een hoog-laagsysteem en wielen. De bedden voldoen uiteraard aan de laatst geldende normen en daarbij heeft u een garantie van maar liefst 10 jaar. Bestel direct. Met onze bedden kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Stel daarom direct uw hoog-laagbed samen.