Hoog laag bedden

Hoog laag bedden voor in huis nodig? Deze bestelt u uiteraard bij de specialist. Bij Hooglaagbeddenthuis.nl vindt u een ruim aanbod aan bedden, welke uitermate geschikt zijn voor senioren of mensen die meer zorg nodig hebben. Onze hoog-laagbedden hebben een hoogteverstelling van extra laag (valpreventie) tot extra hoog voor een altijd plezierige werkhoogte. Met de duidelijke handbediening kan het bed eenvoudig naar wens worden ingesteld. De handbediening is voorzien van toetsverlichting en diverse blokkeerfuncties. Met een nieuw en comfortabel bed van de specialist slaapt u beter. Onze bedden zorgen voor een gegarandeerd goede nachtrust, precies wat u wilt. Bestel uw hoog laag bedden direct bij de specialist.

Hoog laag bedden

Uw voordelen bij een bed van Hooglaagbeddenthuis.nl

  • Alles elektrisch instellen
  • Veilig slapen
  • Goede nachtrust
  • Uitgerust ontwaken
  • Slimme comfortfuncties
  • Comfortabel zitten

Hoog laag bedden koopt u bij Hooglaagbeddenthuis.nl

Het is van belang dat u prettig slaapt. Wist u dat u gemiddeld 33% van uw leven slaapt? Niets is fijner dan uitgerust opstaan zonder stramme ledematen of vermoeidheid. Onze hoog laag bedden, van Duitse makelij, zorgen voor een perfecte uitkomst. De Impulse 400 heeft een vierdelig ligvlak. Het kent een rugverstelling met virtueel draaipunt, een knieknik en een relaxfauteuilstand. Het bed is zeer stabiel en wordt soepel in de diverse posities gebracht zoals in de Trendelenburg- of anti-Trendelenburgstand. De uitvoering is naar wens met doorlopende, gedeelde of combinatie van beide bedhekken en de keuze van het bedfront en kleurstelling is aan u.

Ik koop mijn hoog laag bedden bij de specialist

Met ruim tien jaar ervaring kunnen we ons bij Hooglaagbeddenthuis.nl gerust specialist noemen. Onze hoog-laagbedden zorgen ervoor dat u voldoende tot rust komt en heerlijk slaapt. Een hoog laag bed heeft een makkelijke instap, elektrisch verstelbare rug- en kniesteun, een hoog-laagsysteem en wielen. Perfect voor senioren of mensen die extra zorg nodig hebben. De bedden voldoen uiteraard aan de laatst geldende normen en daarbij heeft u een garantie van 2 jaar. Bestel direct. Met onze bedden kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Stel daarom direct uw hoog-laagbed samen.