Inzetbedden

Inzetbedden voor thuis nodig? Maak van uw huidige bed een hoog-laagbed middels ons inzetbed. Dit is ideaal voor zorgkamers waarbij de partner ook gebruik maakt van het tweepersoonsbed. Door het huidige bed te verwijderen, kunt u eenvoudig dit hoog-laag inzetframe terugplaatsen. Op deze manier behoudt u de ombouw. Deze inzetbedden bestelt u uiteraard bij de beddenspecialist. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan de bedden. Deze bedden, van degelijke Duitse kwaliteit, zijn een garantie voor een goede nachtrust.

inzetbedden

Uw voordelen bij een bed van Hooglaagbeddenthuis.nl

  • Goede nachtrust
  • Diverse maten
  • Alles elektrisch instellen
  • Slimme comfortopties

Inzetbedden koopt u bij Hooglaagbeddenthuis.nl

Een goede nachtrust is belangrijk. Een comfortabel bed is dus gewenst. Wij hebben huiselijke bedden met een mooie uitstraling. De interne wielen kunnen er middels een druk op de knop van de handbediening eenvoudig worden uitgedrukt zodat het bed kan worden verreden. Met de duidelijke handbediening kan het bed eenvoudig naar wens worden ingesteld. De handbediening is voorzien van toetsverlichting en diverse blokkeerfuncties. Het vierdelig ligvlak kent een rugverstelling met virtueel draaipunt, een knieknik en een relaxfauteuilstand. Het bed is zeer stabiel en wordt soepel in de diverse posities gebracht zoals in de Trendelenburg- of anti-Trendelenburgstand.

Ik koop mijn inzetbed bij de specialist

Onze inzetbedden kunnen ook worden uitgevoerd met gedeelde bedhekken. In de keuze van het bedfront en kleurstelling bent u vrij. Het bed voldoet uiteraard aan de laatst geldende normen en de garantie is 10 jaar. Zo kunt u langer genieten van uw bed op maat. Heeft u nog aanvullende vragen? Geen probleem. Wij geven u graag een advies op maat.