Thuiszorgbed

Thuiszorgbed nodig? Bij Hooglaagbeddenthuis.nl hebben we hoog-laagbedden die zorgen voor een groot gemak en comfort. Ze zijn ideaal voor in huis te gebruiken. Het bed kan zowel verhoogd als verlaagd worden. Daarmee kan de gebruiker veilig in en uit het bed stappen, maar ook kan de zorgverlener op de juiste werkhoogte zorg verlenen. Het biedt meer voordelen: een elektrisch verstelbare rug- en kniesteun, een hoog-laagsysteem en wielen. De verpleegbedden zijn volledig op maat te bestellen. Al meer dan tien jaar bieden wij de beste kwaliteit hoog-laagbedden aan. Stel direct uw thuiszorgbed op maat samen bij de specialist.

Hoog laag bed Impulse

Uw voordelen bij een bed van Hooglaagbeddenthuis.nl

  • Alles elektrisch instellen
  • Veilig slapen
  • Comfortabel zitten
  • Goede kwaliteit thuiszorgbed

Thuiszorgbed koopt u bij Hooglaagbeddenthuis.nl

Een thuiszorg bed is bij ons te verkrijgen. De verpleegbedden hebben dezelfde eigenschappen en voorzieningen als de ziekenhuisbedden in het ziekenhuis. Met een nieuw en comfortabel thuiszorgbed, dat het lichaam beter ondersteunt, slaapt de patiënt beter en staat hij of zij beter op. Bij Hooglaagbeddenthuis.nl heeft u de keuze uit een ruime collectie ziekenhuisbedden, comfortbedden, inzetbedden en seniorenbedden. Met onze bedden, van Duitse makelij, kiest u voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid.

Ik koop mijn thuiszorg bed bij de specialist

Onze thuiszorgbedden hebben een makkelijke instap, elektrisch verstelbare rug- en kniesteun, een hoog-laagsysteem en wielen. Perfect voor senioren en zorgbehoevenden. En dat in een mooi design. Heeft u vragen? Wij komen bij u thuis langs voor een advies op maat. Met 10 jaar garantie weet u zeker dat u de juiste keus gaat maken. Wacht niet langer en stel uw thuiszorg bed samen.