Ziekenhuis bed

Ziekenhuis bed voor thuis nodig? Deze is bij Hooglaagbeddenthuis.nl te verkrijgen. Wij hebben zorgbedden in ons assortiment, die speciaal zijn gemaakt om het thuis verzorgen makkelijker en aangenamer te maken. Dit geldt zowel voor de patiënt, als voor de verzorgende. Een ziekenhuisbed is zeer functioneel. De ligvlakhoogte is eenvoudig te verstellen, om het voor de verzorgende zo ideaal mogelijk te maken. Een hoog-laagbed heeft verder een makkelijke instap, elektrisch verstelbare rug- en kniesteun, een hoog-laagsysteem en wielen. Al meer dan tien jaar bieden wij de beste kwaliteit hoog-laagbedden aan. Bestel direct uw ziekenhuis bed op maat bij de specialist.

ziekenhuis bed

Uw voordelen bij een bed van Hooglaagbeddenthuis.nl

  • Alles elektrisch instellen
  • Veilig slapen
  • Goede nachtrust
  • Uitgerust ontwaken
  • Slimme comfortfuncties
  • Comfortabel zitten

Ziekenhuisbed koopt u bij Hooglaagbeddenthuis.nl

Het is bij Hooglaagbeddenthuis.nl mogelijk om een ziekenhuis bed op maat voor thuis te kopen. De verpleegbedden, van deugdelijke Duitse makelij, hebben dezelfde eigenschappen en voorzieningen als de ziekenhuisbedden in het ziekenhuis. Zo kan de verzorgende zijn of haar patiënt makkelijker behandelen. Daarnaast zorgt zo’n bed ervoor dat het lichaam beter wordt ondersteund, en dat de patiënt beter slaapt en opstaat. Bij Hooglaagbeddenthuis.nl heeft u een ruime collectie ziekenhuisbedden, comfortbedden, inzetbedden en seniorenbedden. Met onze bedden kiest u voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid.

Ik koop mijn ziekenhuis bed bij de specialist

Met de ziekenhuis bedden van Hooglaagbeddenthuis.nl kiest u voor wat extra’s. Onze bedden hebben een makkelijke instap, elektrisch verstelbare rug- en kniesteun, een hoog-laagsysteem en wielen. En dat in een mooi design. Heeft u vragen? Wij komen bij u thuis langs voor een advies op maat. Onze bedden voldoen uiteraard aan de laatst geldende normen en daarbij heeft u een garantie van maar liefst 10 jaar. Bestel direct uw ziekenhuis bed.